Ontwerp je eigen outfit

Ontwerp je eigen outfit

Je dochter is jarig, en ze wil haar droomjurk aan. Verkochten ze die jurk nou maar in de winkel…. Je tienerzoon weet precies wat zijn stijl is, maar die stijl is niet te krijgen in zijn maat…. Je hebt een jurk in gedachte, je weet zeker dat hij je prachtig gaat staan, maar niemand verkoopt hem!

Geen probleem Mommy’s kan bijna alles voor je maken! Teken zo gedetailleerd als je lukt wat je in gedachten hebt, en Mommy’s maakt de stoffen versie voor je. Ook kindertekeningen vormen geen enkel probleem. En jij…

  • hebt iets unieks.
  • kan zeggen dat het een eigen ontwerp is.
  • hebt een kind dat je eeuwig dankbaar is.

Linda, 12 jaar, uit Arnhem:

“Lieve Mommy,

Ik vind de jurk echt heel erg mooi. Het was alsof je hem vanuit mijn fantasie naar een schets naar real life hebt geswiped.

Bedankt!!!

Liefs Linda”


Romy, 7 jaar, uit Maastricht:

Romy’s mama: “Romy kwam met een tekening naar mij toe, deze wil ik voor mijn verjaardag, zei ze. Gelukkig kon Mommy’s me helpen. Een geweldige ervaring voor de kleine fashionista om haar eigen tekening tot leven te zien komen.”


Mommy heeft heel veel naailessen en een cursus patroontekenen gevolgd, daarom lukt het haar de tekeningen en eigen ontwerpen in een stoffen versie tot leven te roepen. Er komt wel heel veel werk kijken bij ieder ontwerp dus heel veel bestellingen kan Mommy’s niet aannemen, wacht dus niet te lang en bestel vandaag nog jouw eigen ontwerp.

Vind je ontwerpen nu net iets te lastig ? kies dan bouw je eigen jurk

Prijzen zijn afhankelijk van het ontwerp, hoeveelheid stof en het werk dat erin zit. Daarom is de prijs vanaf € 99.95. Mail je ontwerp naar info@mommysoriginals.nl voor een exacte prijsopgave.